Хотілося випити - вкрав з магазину вино


Тростянецькі правоохоронці встановили особу чоловіка, який скоїв крадіжку чотирьох пляшок вина з місцевого сільського магазину.
До Тростянецького відділення поліції надійшло повідомлення від продавця продуктової крамниці, яка розташований в сільській місцевості, про те, що вночі невідомі розбили вікно та скоїли крадіжку чотирьох  пляшок білого вина, - повідомив т.в.о. начальника Тростянецького відділення поліції Дмитро Станішевський.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. В ході проведення перевірки по даному факту поліцейськими було встановлено, що крадіжку скоїв 44-річний місцевий мешканець, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.
Як з'ясували працівники поліції, чоловік мешкав неподалік магазину та побачив, що біля вікна, в магазині, стоять полиці з пляшками вина. Того ж вечора, видавивши скло, просунув через вікно руку та витягнув скільки зміг пляшок з спиртним.
За запитання правоохоронців, чоловік розповів, що йому дуже хотілося випити, а грошей не було, тому, коли побачив не заґратовані вікна крамниці, вирішив скоїти крадіжку.
Співробітники поліції знайшли зловмисника неподалік від місця скоєння злочину - в себе вдома. Алкоголь власникам нажаль повернути не вдалося - всі пляшки вже були спустошені, схоже напій чоловіку прийшовся до смаку.
Слідчими Тростянецького відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України "Крадіжка", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Комментариев: 0
Добавить комментарий