Водійських прав позбавили люджанина, якого поліція чотири рази ловила п`яним за кермом

До Тростянецького районного суду Сумської області протягом серпня 2019 року надійшло 4 протоколи, складені поліцейськими  за фактами керування  30-річним жителем с.Люджа автомобілем ВАЗ у стані алкогольного сп'яніння та за фактами його відмови від проходження  огляду на стан сп'яніння.
Так, під час розгляду судом всіх протоколів було установлено, що чоловік пізно увечері 07.08.2019 керував автомобілем ВАЗ 2106 у стані алкогольного сп’яніння, який був підтверджений за результатами огляду водія на місці зупинки  за допомогою спеціального приладу. Проба виявилась позитивною - 2,13% (при допустимому рівні – 0,2%). У водія працівником поліції після складання протоколу було вилучено посвідчення водія.
Проте, все це не зупинило горе-водія від подальшого  керування автомобілем з ознаками сп’яніння і вже  08.08, 10.08 та 23.08.2019 року його знову зупинили працівники поліції під час керування тим самим автомобілем з ознаками сп’яніння. При цьому, чоловік кожен раз відмовлявся від проходження огляду на стан сп’яніння, що  є порушенням вимог пункту 2.5 Правил дорожнього руху і також тягне відповідальність за  частиною 1 статті 130 КУпАП.
Чоловік в ході судового засідання вину визнав, підтвердив, що вживав алкогольні напої перед тим, як сісти за кермо.
25 вересня 2019 року суддя Тростянецького районного суду ухвалила постанову, якою визнала водія винним у вчиненні чотирьох правопорушень, передбачених частиною 1 статті 130 КУпАП. На правопорушника рішенням суду накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в сумі 10200 грн. з позбавленням прав керування транспортним засобом строком на 1 рік.
Комментариев: 0
Добавить комментарий