В Буймері відсвяткували іменини всіх і кожного

Кожного року працівники культури села Буймер  запрошують жителів старшого покоління на свято людей зрілого віку. Тож і цього року в сільській бібліотеці зібралися люди, гідні найкращих слів та привітань. Це - активні жителі громади, учасники фольклорного колективу "Берегиня", активні читачі бібліотеки. І щоб не було приводу сумувати ведучі запропонували відзначити загальні  іменини - всіх одразу за весь рік. 
Тож вітали зимових, літніх, весняних і осінніх іменинників. Кожному було приділено якнайбільше уваги. Ведучі свята фахівець соцслужб Світлана Клименко розпочала захід гуморескою "У гостях". Дуже професійно зіграла роль сімейного лікаря і розіграла постанову "Медогляд іменинниці". Потім задавала присутнім питання на вирішення нестандартних ситуацій, а також ознайомила юних пенсіонерів із їхніми правами та обов'язками та провела конкурс "Загадки про телесеріали". 
Бібліотекар Ірина Шапувал розповіла історію виникнення дня народження, значення імені в житті кожної людини, класифікацію вікових груп,  гадання "Щасливі зірочки". Художній керівник Наталя Мірошніченко розповіла легенду про Бога і людину, зачитала вітальні телеграми на адреси іменинників. Разом провели гру-запитання "Чи знаємо ми наших іменинників?". Працівниця Будинку культури Ольга Галенко в ролі циганки-гадалки викликала сміх жартом-розіграшем "Веселе ворожіння".
Теплі слова на адресу людей зрілого віку висловив голова сільської ради Микола Комишанський та побажав довголіття, здоров'я та миру.

А потім, за щедрим столом, ще довго звучали спогади про прожиті роки та українські пісні під музичний супровід директора БК Сергія Білова. Велика подяка голові сільської ради від всіх учасників свята за надану допомогу.
Комментариев: 0
Добавить комментарий