ПДЮ на Новий рік дарує радість кожній дитині

Палац дітей та юнацтва запрошує дітвору в атмосферу казковості. Тут вони перетворюються на літературних героїв, їхні батьки поринають у дитинство. А все тому – що скоро Новий рік.

Зустріч із Дідом Морозом із Снігуронькою. Спільні танці, співи, ігри, діти залюбки під ялинкою читають вірші, розповідають цікаві історії, відгадують загадки. І кожна дитина отримує подарунок від Діда Мороза!

Ось нещодавно в стінах Палацу пройшло передноворічне свято для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Маленькі вихованці в карнавальних костюмах зібралися в актовій залі Палацу біля зеленої красуні. Все, що відбувалося, мов в театрі з казковими персонажами.

Малюки співали, танцювали, грали в дотепні, веселі ігри. До цієї радісної події малята готувалися заздалегідь: разом з педагогами розучили пісні, танці, хороводи. 

Захоплююче різнобарв’я карнавальних костюмів, яскраво оформлена зала, прикрашена ялинка – створили святкову атмосферу. Всі діти отримали солодкі подарунки. 

Так і має бути, адже дитинство повинне запам’ятатися новорічними балами-маскарадами, красунею ялинкою, мандаринками і, звичайно ж, солодкими подарунками, а від цього всього – безмежним дитячим щастям.
 Педагогам Палацу дітей та юнацтва вдається дарувати радість дітям. І кожного нового дня в цю новорічну пору нові й нові вихованці долучаються до цієї дивної пори, аби відчути себе учасником новорічних чарівних подій, аби вони на все життя закарбувалися у пам`
яті.

Комментариев: 0
Добавить комментарий