Тростянецький виконком назвав об`єкти для субвенцій із держбюджету

Відповідно до Закону «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону «Про добровільне об’єднання територіальних громад», об`єднаним територіальним громадам надаються субвенції з державного бюджету на формування cвоєї інфраструктури. 16 вересня на черговому засіданні міськвиконкому, було затверджено перелік проектів, які можуть реалізовуватися у 2019 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету з обсягом фінансування 1 млн. 165,4 тис. грн. 

За ці кошти планується придбати два актотранспортних засоби. Перший – це автомобіль для комунального некомерційного підприємства «Тростянецький центр первинної медичної допомоги». Використовуватиметься автівка для підвозу лікарів з метою покращення надання медичних послуг. Сума державної субвенції - 479,7 тис. грн., ще 20,3 тис. буде доплочено з інших джерел, яких саме – у рішенні не вказується.

Інший транспортний засіб, що купується за гроші держбюджету - трактор з причепом та поворотним відвалом для комунального підприємства «Екосервіс» (входить, як дочірнє підприємство до «Тростянецькомунсервіс»). Вартість трактора – 706 тис. грн. Це дасть можливість зробити ще вищою якість надання послуг комунального підприємства Тростянецької міської ради 

Розпорядником субвенції є Тростянецька міська рада.

Комментариев: 0
Добавить комментарий