Мер Бова вже не мер – обов`язки голови до кінця каденції виконуватиме Наталія Ковальова

Минулої п`ятниці  у Юрія Бова був останній робочий день у статусі міського голови нинішньої каденції. З 21 вересня він у відпустці аж до самого дня місцевих вибори.
Зрозуміло, у відпустку пішов зовсім не для того, щоб відпочивати. Буквально з першим її днем відкрилася активна фаза виборчого процесу з усіма відповідними наслідками. Бова цього і не приховує
Втім, і з відпусткою у Бови не все так просто – це не чергова тарифна, а додаткова оплачувана за стаж служби у органах місцевого самоврядування та невикористані відпускні дні за період з 2017 року. Тобто, за строк цієї каденції. Як зясувалося, у мера таких законних відпускних днів накопичилась велика кількість. В бухгалтерії коли порахували, то якраз і вийшло – або треба меру догуляти  з 21 вересня по 23 жовтня, або виплатити йому компенсацію, яка складає «кругленьку» суму - понад 1,1 млн. грн.  
Очевидно, Бова вирішив, що зайвий мільйон йому не потрібен, краще зайнятися виборами. А там мільйони компенсуються. Тому подав заяву про надання йому відпустки і міськвиконком відповідне рішення 18 вересня ухвалив - №344 про надання невикористаної частини щорічних відпусток.
Обов`язки міського голови на період відпустки Бови покладено на секретаря міської ради Наталію Ковальову.
Комментариев: 0
Добавить комментарий