«Пенсійний калькулятор» допоможе самостійно прорахувати розмір пенсії

Пенсійний фонд України пропонує скористатися швидким та сучасним онлайн сервісом на вебпорталі електронних послуг https://portal.pfu.gov.ua «Пенсійний калькулятор» для того, щоб самостійно прорахувати розмір пенсії.
Пенсійний калькулятор автоматично завантажує дані для обчислення страхового стажу і заробітної плати, наявні в Реєстрі застрахованих осіб. Щоб врахувати періоди трудової діяльності та інші періоди, які впливають на розмір пенсії, можна додатково ввести їх в ручному режимі.
Звертаємо увагу, що сервіс призначений винятково для прогнозного розрахунку пенсії за віком, а протокол розрахунку не є остаточним при нарахуванні фахівцем пенсійних виплат в майбутньому.
Сервіс не здійснює припущень щодо рівнів зростання середньої заробітної плати в Україні у наступні роки або рівня інфляції. Він дозволяє оцінити прогнозний розмір пенсії на момент проведення розрахунку.
Щоб визначити розмір пенсії, потрібно увійти на вебпортал за КЕП https://cutt.ly/ojQNYRh або номером телефону чи банківської карти https://cutt.ly/BfAupAi. На вебпорталі функція «Пенсійний калькулятор» відображається по центру.
Комментариев: 0
Добавить комментарий