Спартакіада серед сільських спортсменів, приурочена Дню фізичної культури і спорту, пройшла на стадіоні в селі Станова.

Фізкультурників під час урочистого параду, привітали Станівський сільсь­кий голова Юрій Дудник та голова районного спортивного товариства "Колос" Микола Голубничий. Кращим спортсменам були вручені грамоти.

Шість команд взяли участь у змаганнях - Боромлі, Бі­лки, Гребениківки, Буймера, Жигайлівки та Станової. У програмі спортивного свята  - міні-футбол, легка атлетика та сеанс одночасної гри у шахи.

Спочатку вийшли на старт легкоатлети. Перший вид - біг на 100 метрів. Найкращі спринтерські здібності показали Віталій Автеєв з Боромлі - 1 місце, Богдан Дудник з Станової та Олег Бей з Жигайлівки. Ветерани бігли меншу дистанцію - 60 м. Тут трійка призерів така:  Олександр Бичко з с.Білка, Володимир Євтеєв с. Боромля та Михайло Ківер з Жигайлівки. До речі, останньому з названих спортсменів бі­льше 70 років. Ось таке спортивне довголіття.

У стрибках у довжину знову рівних не було Богдану Дуднику (1 місце), Микола Новгородський з Боромлі - 2 місце, і третє у Олега Бея з Жигайлівки.

Одночасно проходив міні-футбольний тур­нір. У двох підгрупах  спочатку команди зіг­рали між собою, а потім другі місця розіграли бронзу - Білка переграла Боромлю 2:1. А в головному фі­налі зійшлися команди Буймера і Станової. Без варіантів для господарів пройшов цей матч - буймерчани всуху переграли суперника - 4:0.

Що стосується  одночасної гри у шахи, то тут переможців не відзначали - всі бажаючи змогли помірятися інтелектуальними здібностями у суперництві з хорошим шахістом Анатолієм Зайцем. І всі гравці отримали від гри неабияке задоволення.

Також слід додати, що змагання з легкої атлетики та міні-футболу проходили в залік районної спартакіади спортивного товариства «Колос».
Комментариев: 0
Добавить комментарий