Кубок пам`яті Івана Герасименка вибороли волейболісти Академії спорту

В суботу вже в дев`ятий раз в Тростянці пройшов обласний турнір з волейболу пам`яті відомого в минулому керівника, палкого прихильника волейболу Івана Івановича Герасименка. 

Чотири команди - «Ака­демії спорту», села Бі­лка, Тростянецького держлісгоспу та міста Охтирка вийшли на майданчик спортзалу «Локомотив». Команди серйозно готувалися до турніру, на що вже з перших партій вказала сама гра. І підбір гравців дозволив продемонструвати перед глядачами, яких зібралося багато, високу майстер­ність. 

Як і завжди, турнір вийшов не тільки запальним на спортивний азарт, а теплим і душевним за ат­мосферою. На зустріч зі спортсменами прийшли рідні І.І.Герасименка - його донька Ірина, брати Василь і Володимир. Привітав волейболістів і один з організаторів турніру, друг Герасименка - голова районного спортивного товариства "Колос" Микола Голубничий. А головний суддя змагань Володимир Песецький після того, як ознайомив з регламентом ігор, відразу ж дав свисток на першу партію. 

І м`ячу залітав над сіткою. Треба було бачити, з якою самовіддачею грали команди, немов на кону був кубок світу.


Спочатку по дві команди згідно жеребу зіграли між собою. Академія сорту не без наполегливості обіграла охтрчан - 3:1. А ось волейболістам лісгоспу і Білки довелося використати всі п`ять партій. М`яч у м`яч - і так всі сети - 25:20; 28:30; 25:17; 16:25; 16:14. 

За третє місце Охтирка переграла білчан у двох партіях. А в фіналі - грі за кубок - зійшлися команди лісгоспу та Академії спорту міської ради.

Кожна з цих команд прагнула була близька до перемоги. Але найбільше для цього виявили бажання і прагнення волейболісти з Академії. 

У двох партіях переграли суперників і заслужено отримали у нагороду кубок пам`яті Івана Івановича Герасименка. 


Без перебільшення можна сказати, що задоволення від турніру отримали і вболівальники, які палко підтримували свої команди, а по закінченню турніру привітали спортсменів. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий