Кубок Чепіги поїхав до Сум

У 2015 році, захищаючи рідну землю, загинув в зоні АТО мешканець Жигайлівки Валерій Чепіга. На початку двохтисячних він захищав честь Жигайлівки - на футбольних полях. Був гарним воротарем. Коли хлопця не стало, одноклубники Валерія вирішили кожного року, в день святкування Дня села, проводити турнір в його пам'ять.

Цього року це вже був пятий турнір. Причому розігрувалося два кубки - серед молоді і ветеранів. Майже весь день тривали змагання. 
До обіду на поле вийшли команди молоді - шість команд - Жигайлівки, Білки дві команди приїхало з Гребениківки, сусіди з Краснопілля привезли об`єднану команду Бранцівки і Мезенівки і шоста приїхала з Сум - молоді хлопці-підприємці назвали свою команду "Сфіфт".
Змагалися вони у двох підгрупах, з яких вийшли команди в півфінал і фінал. Запеклою і цікавою була боротьба за головні нагороди. 
В результаті перше місце вибороли сумчани, на другому - білчани, і на третьому - команда з Бранцівки і Мезенівки.
Після обід на поле вийшли ветеранські команди - з Сум приїхали ракетники - команда "Ураган", друга команда - ветерани з Тростянця на чолі з Юрієм Слабоспицьким, третя - з Боромлі, і четверта - жигайляни. Зіграли за схемою, де кожен зіграв з кожним. Тобто, переможець визначився без випадковостей і фарту, а заслужено. Як і серед молоді, і тут перше місце вибороли сумчани. Друге - ветерани Тростянця, і третє - у боромлян.

-    Жигайляни показали себе справжніми джельтменами, віддавши гостям всі кубки, - пожартував з цього приводу староста села Віктор Рябоконь.  
Призерів і переможців шанували урочисто, нагороди вручав очільник громади Василь Романіка. Всі команди-призери отримали кубки і грамоти. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий