Пенальті врятував на останній хвилині

Чемпіонат України серед аматорів.
ФК "Чернігів" — ФК "Тростянець-2" — 2:2
Голи: Кравченко, 30, Лазаренко, 51 – Тиєчко, 80, Сліпухін, 90+1 (пен.)

Чернігів: Радич, Борщ©, Конопко, Мчедлішвілі, Романченко, Садовий (Федосов, 67), Кривобороденко, Мироненко, Гордієнко (Макаренко, 46), Лазаренко, Кравченко. Запасні: Новобранець, Зоц, Толкачов, Новрузов, Назаренко. Головний тренер: Вадим Постовий.

Тростянець-2: Синицин, Дяковський©, Хомич (Казарян, 68), Троценко, Курило, Кубай, Сліпухін, Бушля (Пимоненко, 65), Жалдак (Давиденко, 90+2), Михтуненко (Мигаль, 61), Москаленко (Тиєчко, 74). Запасні: Дерев’янко, Мусієнко. Головний тренер: Сергій Коритник.

Попередження: Романченко, 21, Мироненко, 58, Федосов, 77, Сліпухін, 85, Макаренко, 86
17:00, 15.09.2019. Чернігів. Стадіон «Чернігів-Арена». 300 глядачів, поле 4, +15С
Суддя: Хруль Денис (Київ)

Матч проходив на «Чернігів-Арені». Після кількох напівмоментів гостей (у тому числі, ускладненого рикошетом штрафного Троценка) «тигри» провели атаку через довгий пас і повели в рахунку. Конопко зі своєї половини поля дав довгу передачу, яку не змогли перехопити захисники, тож Олександр Кравченко пішов вперед і з кута воротарського майданчика лівою ногою пробив повз воротаря в дальній кут – 1:0.
На початку другого тайму господарі закріпили свою перевагу. Ще один лонгболл своєчасною скидкою продовжив Кравченко, тож вийшов один на один із воротарем і з правої ноги пробив повз нього в ціль – 2:0. 

Здавалося, все в руках чернігівців, але вони свої шанси довести рахунок до розгромного не використали – здалеку били невлучно, не реалізували вихід сам на сам на воротаря.
А от ФК "Тростянець-2" вдало використав кінцівку зустрічі. Після подачі кутового Сліпухін головою скинув на лінію воротарського, де Степан Тиєчко з близької відстані поцілив у сітку - 2:1. А вже в кінцівці, коли Лазаренко та новачок Федосов (він повернувся після виступів у ПФЛ) не реалізували виходи на оперативний простір, сталася маленька трагедія для ФК "Чернігів" - Пимоненко зіткнувся з Лазаренком нога в ногу в боротьбі за м’яч, заробивши пенальті, а Андрій Сліпухін розвів із точки м’яч і воротаря – 2:2. Вражаючий порятунок тростянчан, які відіграли два голи й не пустили чернігівців на друге місце.
Комментариев: 0
Добавить комментарий