Сумське дербі - не на користь тростянчан

ФК “Тростянець-2” - “Вікторія” (Миколаївка) 0:2
“Тростянець-2”: Синицин, Дяковський©, Хомич, Троценко, Курило, Сліпухін, Стецюк (Казарян, 85), Кубай (Москаленко, 46), Деряпа, Давиденко (Михтуненко, 32; Пимоненко, 89), Мигаль (Тиєчко, 76). Запасні: Дерев'янко, Жила. Головний тренер: Сергій Коритник.

Охтирка. Стадіон "Нафтовик". 
Дербі Сумщини пройшло в Охтирці, де свого часу тутешній “Нафтовик” грав матчі у найвищому дивізіоні. Втім, уже рік арена залишається незатребуваною, тож навіть ситуативні виступи ФК “Тростянець-2”, який реконструює власний стадіон, для неї - подія.
Тим більше, матч-то який! В гості до клубу-дебютанта ААФУ завітала могутня Вікторія - віце-чемпіон України серед аматорів, який в останні роки не відпускає медалей цих змагань. Гості, зрозуміло, виглядали гостріше, хоча на штрафний миколаївця Акімова своїм рейдом із приглушеним ударом відповів Мигаль. Але спершу Безязичний струсонув поперечину, а потім уже й відправив м'яч у сітку з близької відстані. Номінальні господарі вкидали аут, Вікторія перехопила, Борисенко навісив на дальній край карного майданчика, звідки Цапій скинув точно на Костянтина - 0:1.
Чи міг ФК “Тростянець-2” відігратися? Був шанс у Михтуненка, який з лівого краю вилітав точно на Зарубіна, але не зміг його переграти. Після штрафного від Сліпухіна невеличка "пожежа" виникла біля чужих воріт. Але, об'єктивно, “Вікторія” мала не менше шансів закріпити свою перевагу, і що не вдалося Акімову та Єременку - вийшло після кутового у захисника. Після навісу  Ігор Чередниченко забив головою - 0:2.

Комментариев: 0
Добавить комментарий