На Сумщині на 10% збільшились кількість онлайн платежів за газ

В умовах карантину "Сумигаз Збут" спростив доступ до дістанційних сервісів, що допомогає клієнтам безпечно розраховуватись  за спожитий газ. Тому онлайн платежі зросли на  10%. В той же час значна кілкість споживачів газу ще не використовують зручні та безпечні способи сплати, тому у Сумській області  зменшилась загальна сплата за спожитий газ та складає 65%.

У «Сумигаз Збут» наголошують, що на сьогодні онлайноплата – найбезпечніший шлях. Та закликають дотримуватись вимог карантину, залишатися вдома й усі питання щодо газопостачання вирішувати за допомогою онлайнсервісів 104.ua
 
При зростанні об’ємів споживання спостерігається тенденція зниження рівня розрахунків за газопостачання. На кінець березня заборгованість побутових споживачів газу на Сумщіні складає понад 80 млн грн.

Щоб не стати заручником боргів у майбутньому кожен споживач природного газу Сумщини може в режимі онлайн перевіряти та контролювати стан рахунку як в Особистому кабінеті на 104.ua, так й мобільних додатках 104 Mobile, telegram та viber ботах 7104UA. Це сервіси комфортні та доступні 24 години на добу.
Комментариев: 0
Добавить комментарий