Виникли податкові запитання? Використовуйте ЗІР!

Для вас, шановні платники, функціонує Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР), де можна знайти всю актуальну та важливу інформацію пов’язану з податковою службою. 

ЗІР допоможе залишатись в курсі останніх змін законодавства та першими дізнаватись актуальну інформацію, адже для вашої зручності, наразі він доступний також і в мобільному додатку. 

Що таке ЗІР – Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс, який містить достовірну і повну довідкову інформацію у сфері оподаткування,  єдиного внеску та електронних довірчих послуг. 

У розділах ЗІР ви знайдете: запитання – відповіді, нормативні та інформаційні документи, останні зміни в законодавстві, Єдиний реєстр ІПК, електронний кабінет, податковий календар та багато іншого.   

Відтак, якщо ви хочете отримувати інформацію швидко та оперативно, користуйтеся інформаційними ресурсами ДПС з вашого ПК або з мобільного, або  знаходьте інформацію через інформаційний ресурс ЗІР. Все що для цього потрібно – перейдіть за посиланням: http://m.zir.tax.gov.ua/ та завантажите мобільний додаток ЗІР на базі Android та IOS. 

        Користуйтеся електронними сервісами та ресурсами, які доступні для платників та бережіть здоров’я! 


Охтирське управління ГУ ДПС у Сумській області


Комментариев: 0
Добавить комментарий