60% учасників акції «Твоя енергонезалежність» на Сумщині залишили акційні кошти для подальшої оплати за газ

На 1 травня майже 1,7 тисяч учасників акції «Твоя енергонезалежність» на Сумщині перевели залишки невикористаних акційних коштів на особові рахунки в «Сумигаз Збуті». Це понад 60% клієнтів компанії, які взяли участь в акції. Надалі ці кошти клієнти викорисають для оплати спожитого газу.
Учасниками акції «Твоя енергонезалежність», яка проводилася в серпні-вересні минулого року НАК «Нафтогаз України», стали 2715 споживачів газу у Сумській області.
Через теплі погодні умови та зниження в опалювальний сезон ціни на газ нижче акційної, не всі споживачі вичерпали свій запас блакитного палива. Тому починаючи з 20 квітня в Особистому кабінеті на вебсайті www.104.ua доступний функціонал, який дозволяє направити ці кошти на оплату поточного споживання або повернути на картковий рахунок.
Для отримання коштів на банківський рахунок необхідно направити на поштову чи електрону адресу компанії contact@smgaszbut.104.ua заяву встановленого зразка. Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції «Твоя енергонезалежність» розміщений за цим посиланням. Ми зможемо оперативно повернути кошти відразу як отримаємо вашу заяву.
Перевірити інформацію про повернення коштів у будь-який момент за допомогою онлайн сервісів 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за номером (0542) 76-73-04.
Компанія закликає учасників акції визначитися із залишком коштів найближчим часом.
Комментариев: 0
Добавить комментарий