Поліція Сумщини радить громадянам дотримуватись карантинних обмежень

Останнім часом на території Сумської області спостерігається збільшення кількості хворих на COVID-19. Тож аби запобігти поширенню пандемії варто з порозумінням ставитись до виниклої ситуації та дотримуватись рекомендацій МОЗ України та інших нормативних актів.
Враховуючи загострення ситуації, працівники поліції радять громадянам дотримуватись встановлених чинним законодавством карантинних обмежень і не виходити на вулицю та у громадські місця без зайвої потреби. А якщо виникає така необхідність, використовуйте засоби індивідуального захисту – респіратори та маски, у тому числі виготовлені самостійно. Одягайте їх правильно – закриваючи ними ніс та рот.
Перебуваючи у громадських місцях дотримуйтеся соціальної дистанції. Бажано уникати місць скупчення людей та контакту з тими, хто має симптоми респіраторних захворювань. У разі виявлення ознак хвороби, потрібно негайно звернутися за допомогою до лікаря.
Поліцейські застерігають громадян із порозумінням ставитися до нинішньої складної епідеміологічної ситуації, і не допускати порушень карантинних обмежень. Адже за їх порушення можлива не лише адміністративна, а й кримінальна відповідальність.
Необхідно, щоб кожен житель нашої області усвідомив, що від його відповідальності та поведінки залежить життя і здоров’я його особисто, його рідних, та всіх оточуючих людей.

У свою чергу поліція Сумщини продовжує перевіряти в області місця торгівлі, заклади громадського харчування розважальні заклади на дотримання карантинних обмежень. У вихідні дні кількість таких рейдових груп було збільшено. За інформацією Головного управління Нацполіції в Сумській області, протягом 27-28 березня в області працювали 76 рейдових груп, їх кількість буде ще збільшено. Вони здійснюють перевірки щодо дотримання карантинних обмежень суб’єктами господарювання.
Комментариев: 0
Добавить комментарий