Боромлянські волейболісти - бронзові призери обласної спартакіади

Для боромлянських волейболістів  не існує забобонів. 13 квітня їхня команда брала участь в I-му етапі обласного культурно-спортивного свята "Краща спортивна громада Сумщини-2019" серед команд територіальних громад з волейболу - і відразу в призери.
На змагання, які проходили у спортивному комплексі Сумського Державного університету, приїхало 11 збірних.
За правилами всі команди було розділено на три групи, які боролися за участь в фіналі. В результаті групових змагань у фінал вийшли три команди територіальних громад: Верхньосироватської сільської ради, Дубов'язівської селищної і Боромлянської сільської ради. 
В запеклій боротьбі перемогу здобула команда Верхньосироватської сільської ради. Друге місце виборола команда Дубов'язівської селищної ради і третє призове посіла команда Боромлянської сільської ради. У її складі грали Микола Новгородський, Ігор Михайлик, Віталій Євтєєв, Олександр Єсипенко, Олександр Задесенець, Вячеслав Колодяжний, Андрій Бокатін. Підготував команду спортивний інструктор Боромлянської сільської ради Володимир Євтєєв. 
Допомагав у вирішенні організаційних питань по участі в змаганнях голова районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос" Микола Голубничий, а від Боромлянської сільської ради - Юлія Нездіймишапка - спеціаліст відділу культури і туризму, молоді та спорту.
Посприяв успішній підготовці збірної з волейболу на престижні обласні змагання сільський голова Василь Романіка, у команди були всі умови для підготовки, сільська рада покрила всі витрати на проїзд і харчування спортсменів. І це не єдиний такий приклад, як потрібно дбати про розвиток сільського спорту і фізичної культури. В громаді культивується не один вид спорту, діти і молодь мають можливість і взимку, і влітку змістовно займати своє дозвілля фізичним гартом, займаючись надзвичайно корисною і потрібною справою.
18 травня в рамках участі вже у II-му етапі обласних змагань "Краща спортивна громада Сумщини-2019", збірна Боромлянської ОТГ візьме участь у турнірі з міні-футболу.
Комментариев: 0
Добавить комментарий