Суд по Шацькій дає збій

23 травня суд так і не приступив до розгляду справи про адміністративне правопорушення заступниці голови РДА Аліни Шацької, пов’язане з корупцією. Як пояснили в суді, слухання відклали за особистим клопотанням чиновниці РДА А.І.Шацької.

Тактика відома. Тільки затягування в часі розгляду справи може врятувати Аліну Шацьку від заслуженого покарання. Така тактика свого часу врятувала голову РДА Дмитра Назаренка. Потім цим же шляхом пішла заступниця міського голови Оксана Заяц (дівоче прізвище - Слабоспицька). Останні дві справи закінчились тим, що суд повністю визнав вину і Назаренка, і Заяц, але в обох випадках справи були закриті через закінчення тримісячного терміну їх розгляду. І одним з кроків затягування справи – її постійні перенесення – то через відрядження, то через хворобу, то через недовіру судді і т.і.

Наступною датою у розгляді об’єднаної справи про адміністративне правопорушення № 588/824/19 стосовно заступника голови Тростянецької районної державної адміністрації за обвинуваченням у  вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених частиною 1 та 2 статті 172-7 КУпАП, буде 3 червня 2019, початок засідання о 14 год. 30 хв..

Справа слухається під головуванням судді Линник О.С.

Інформаційно:У протоколах про адміністративні правопорушення мова йде про те, що тимчасово виконуюча обов’язки голови Тростянецької районної державної адміністрації вчинила дії та приймала рішення в умовах реального конфлікту інтересів, а також не повідомила у визначеному законом порядку про виникнення у неї реального конфлікту інтересів, який на думку особи, яка склала протокол  про правопорушення, пов’язане з корупцією, виник у вказаної посадової особи під час видання розпоряджень у 2018 році про надбавку за інтенсивність праці та про преміювання.

Комментариев: 0
Добавить комментарий