«Казнить нельзя помиловать» корупціонерку

Тростянецькі «князьки і княгівні» продовжують ганьбити правосуддя, плюндруючи справедливість, яку, по суті, самі мають відстоювати, перебуваючи у владі. Чергове свідчення того – прагнення у будь-який спосіб уникнути відповідальності чиновниці А.Шацької, яка «попалась» на корупції. 

В травні цього року правоохоронні органи передали матеріали правопорушення до суду. 23 травня суддя О.Линник провела перше засідання, але відразу ж його і відклала – підозрювана особа в зал засідань не з`явилася. Проігнорувала Шацька і наступне засідання суду - 3 червня. На цьому тижні ми стали свідками чергової, вже третьої частини багатосерійної трагикомедії «Казнить нельзя помиловать корупцінерку» з Шацькою у головній ролі.  14 червня відбулося вже третє судове засідання. 

Цього разу адвокат Щацької подав заяву про відвід головуючій судді Линник О.С. Із поданої заяви виходить, що заступниця РДА сумнівається «в об’єктивному та неупередженому розгляді справи» цією суддею. Оце так!!! Ще розгляду не було, а вона вже "сумнівається"!!!

Що це означає? Тільки те, що судовий  розгляд  справи про адміністративне правопорушення знову відкладається до вирішення заяви про відвід по суті іншим  суддею. Наскільки це затягнеться в часі? У Тростянецькому районному суді пообіцяли тільки те, що після розгляду заяви про відвід головуючій судді у цій справі, про подальший хід  провадження  у справі буде повідомлено на вебсайті суду.

Немає сумніву, Аліна Шацька прагне в цій справі вийти «сухою з води». Так само, як свого часу це зробив мер-корупціонер Бова. Або як потім суд виявився безсилим у покаранні корупціонера – голови РДА Назаренка. Нічого суд не вдіяв і з корупціонеркою – заступницею мера Заяц. Очевидно, вони один одному передають набутий "досвід" того, як порушивши закони, потім не нести ніякого за це покарання.

Така, на жаль, сьогодні наша країна. І така у нас влада.

… Під час передвиборчої кампанії на одному із біл-бордів Володимира Зеленського довелося почитати гасло, якому повірили мільйони його виборців: «Прийшла весна. Пора саджати!». Але як їх «посадиш» - отих  пройдисвітів у владі – «вони ж пам’ятники», як казав герой відомої кінокомедії. Тільки від цього народу не смішно. Бо від тих «непохитних стовпів», які вросли у владу, люди жити краще не стають. А ще гірше. 

Чи зможе новий президент їх хоча б поміняти?... І чи зможе правосуддя хоча раз довести, що воно на щось здатне у боротьбі з корупцією?...

Комментариев: 0
Добавить комментарий