"KVARTAL-FEST": без Зеленського і під загрозою теракту

До Дня незалежності України 23 серпня 2019 року в селі Підопригори відбувся щорічний фестиваль "KVARTAL-FEST" за участю Студії "Квартал 95". Цей вже традиційний захід проводиться на території Лебединського району.
Ініціатором виступів провідних артистів, насамперед  "Кварталу-95", є уродженець Лебединщини, почесний громадянин м.Лебедин, генерал-лейтенант Бухарєв Владислав Вікторович. За час проведення "KварталFest", він набув державного масштабу.
Люди зайняли всі пагорби і схили, з цікавістю побували на всіх зонах фестивалю і спостерігали за дійством на сцені з великих екранів. Порядок забезпечували посилені наряди поліції і рятувальників. Ніяких інцидентів чи порушень правопорядку не сталося. Хоча вже пізніше стало відомо, що 19-річний житель Сумської області збирався зірвати фестиваль Kvartal-Fest. Під час обшуку в його будинку виявили боєприпаси, гранати і вибухівку, а самого хлопця в результаті заарештували. 
Щодо самого концерту, то окрім кварталівців глядачів розважали і створювали їм гарний настрій неперевершена ТІНА КАРОЛЬ, шоу "МAGIC FINE", українська поп-група "ON I ONA".
Відвідувачі фестивалю мали змогу насолодитись виступами найкращих художніх колективів Сумщини, побачити та придбати ексклюзивні вироби майстрів краю, скуштувати смачні страви, прийняти участь у різноманітних конкурсах і козацьких розвагах. Також на фестивалі пройшов конкурс вишиванок.
Ведучим "KvartalFEST 2019" вже традиційно був Артем Гагарін - шоумен, представник студії "Квартал 95".
Інтригою вечора залишалося, чи завітає на захід Президент України Володимир Зеленський, з яким проходили попередні виступи Студії "Квартал-95" на Лебединщині. На жаль, Глава держави завітати на Сумщину не зміг, але записав відеозвернення до жителів Сумської області, у якому згадав зворушливий момент - коли під тисячі вогників мобільних телефонів усі разом співали гімн України. І цього разу надзвичайно емоційним було виконання Гімну України під мерехтіння тисячів вогників.
Вхід для людей був безкоштовний. Програма фестивалю розпочалась о 15-й годині виступами кращих творчих колективів Лебединського району та й всієї Сумщини.
Працювала торгівля. Проводились майстер-класи із виготовлення різноманітних предметів декоративно-ужиткового мистецтва, де мали змогу взяти участь всі охочі. Для малечі була організована дитяча зона з розвагами.
Концертна програма закінчилася, але дискотека й танці продовжувалися до ранку.
Комментариев: 0
Добавить комментарий