Боромлянська ОТГ - найспортивніша на Сумщині

17 серпня відбувся IV-й - фінальний етап обласного культурно-спортивного свята "Краща спортивна громада Сумщини 2019 року" серед збірних команд територіальних громад.
 Цього разу атлети змагалися в таких видах: з гирьового спорту, у вправах з колесом, метанні гирі (довбні), стрибків в мішках, перетягуванні линви, дартсу, армреслінгу.
Команда Боромлянської сільської ради виступила відмінно. Майже всі спортсмени посіли у своїх видах призові місця. Так,  Олександру Скрипниченку не було рівних у метанні гирі; Сергій Проневич у вправах з колесом теж був першим; вищий клас показав і Володимир Касьяненко - в армреслінгу виборов золото; неперевершено виступили чоловіки у перетягування линви - Олександр і Євген Скрипниченки, Юрій Яресько, Володимир Герман, Андрій Брюховецький  піднялися на найвищу сходинку п`єдисталу.
Крім того Володимир Герман у гирьовому спорті посів друге місце, як і Володимир Євтєєв у дартсі. Молодці й дівчата - Влада Крюкова і Катерина Богомолова  у стрибках в мішках здобули бронзові медалі.
Таким чином серед 12 команд об'єднаних територіальних громад, які брали участь у змаганнях, команда Боромлянської сільської ради за підсумками чотирьох  етапів змагань посіла перше місце і виборола звання "Краща спортивна громада Сумщини-2019".
Очолював команду і зробив немало для її підготовки спортивний інструктор Боромлянської сільської ради Володимир Борисович Євтєєв.
Представником районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос", який допомагав в вирішенні організаційних питань по проведенню змагань, був Микола Олексійович Голубничий. 
І звичайно ж, не був би таким успішним виступ боромлян, якби не та велика підтримка команди і спорту в цілому з боку сільської ради і особисто сільського голови Василя Миколайовича Романіки. Завжди цікавиться результатами, всіляко сприяє розвитку фізичної культури і спорту на території Боромлянської сільської ради. Практично всі організаційні витрати, в т.ч. і на проїзд та харчування спортсменів, були покриті коштами Боромлянської сільської ради.
Тепер громада Боромлі  може пишатися своїми спортсменами, які довели, що Боромлянська ОТГ - найспортивніша в області.

Комментариев: 0
Добавить комментарий