Кубок Герасименка - в "Академії спорту"

В суботу в спортивному залі “Локомотив” пройшов вже вдев`яте турнір з волейболу пам`яті відомої в нашому районі людини, керівника, спортсмена, палкого прихильника здорового способу життя Івана Івановича Герасименка, який вже пішов із цього життя. 
Чотири команди вишикувались на відкритті - одна  гостьова - збірна Охтирки і три місцеві - “Академії спорту”, Боромлі і Станової.
Душевний трепет цій урочистій лінійці додала присутність у спортзалі доньки І.І.Герасименка - Ірини, яка від батька перейняла хист волейболістки. Вона подякувала всім присутнім за пам'ять і повагу до батька, а потім одягла спортивну форму і разом з іншими, вже як спортсменка, вийшла на майданчик.  
Привітали волейболістів і організатори - голова районного спортивного товариства "Колос" Микола Голубничий та головний суддя змагань Віктор Щербак. 
А потім м`яч злетів над сіткою, закипіли пристрасті на майданчику, де з`ясовували стосунки  головні дійові особи того дня - спортсмени. 
Розбившись на пари, команди зіграли півфінальны поєдинки. В першій зійшлися волейболісти  міста Охтирка з станівчанами. Хлопці продемонструвати цікаву гру, жагу до перемоги і неабияку майстерність. Краще за інших це вийшло у гостей - 3:1 по партіям, і перша путівка до фіналу розіграна.
У іншій групі “Академія спорту” досить легко переграла боромлян - 3:0. 
Фінал виявився бойовим, цікавим. Зійшлися найсильніші - “збірна Охтирки і “Академія спорту”. М`яч літав над сіткою у філігранних комбінаціях від умілих дій спортсменів, суддя Віктор Щербак  слідкував, щоб все відбувалося за правилами, а уболівальники активно підтримували своїх, бажаючи їм тільки перемоги. 
Найбільше бажання для цього проявили тростянчани - з чотирьох сетів сильнішими були у трьох. Відтак, “Академія спорту” цього року здобула престижний трофей. 
У грі за бронзу станівчани у досить напруженому і рівному поєдинку переграли боромлян - 3:2.
Всім учасникам від спонсора - "Монделіс Україна" - передали солодкі призи.  
Спортивне свято вдалося. Через рік команди пообіцяли знову зібратися на цей турнір разом, аби черговими звитягами вшанувати ім`я хорошої людини - Івана Івановича Герасименка, який любив спорт і проніс її через все своє життя.

Комментариев: 0
Добавить комментарий