Юрій Бова знову лаштується в мери

Чи буде Бова в наступному році балотуватися в мери і який саме - батько чи син? Нещодавно на підконтрольному телеканалі міської ради у програмі “Відверто про життя громади” Юрій Бова сам собі задав це питання, назвав його "важливим" і відповіддю "пошив" всіх тростянчан у дурні, мовляв вони "не відпустивши його у Верховну Раду на парламентських виборах ... сказали, що хай Бова працює у Тростянці". Ось так, свою поразку “перекрутив” на позитив. 
"Звісно, у мене є бажання і сили для того, щоб працювати в подальшому над розвитком міста Тростянця і ті величезні, грандіозні, а також маленькі проекти, які цікавлять кожного жителя Тростянця. Повірте, у нашої команди дуже багато планів, які послідовно викладені в концепції стратегії розвитку нашої громади, яка, до речі, в цьому році була затверджена на десять років. Ми чітко бачимо кожну галузь, яким чином вона буде розвиватися. А не кидати на півшляху іти на якісь інші посади в нашій державі. Тому громада не відпустила мене в Верховну Раду і я з розумінням до цього відношуся. Наші громадяни в більшості сказали, що хай Бова працює у Тростянці", - прокоментував свої "мерські" плани Ю.Бова у телепрограмі.
 Звісно, тепер вже і сину посадою не поступиться.
 
- Руслан займається дуже активною громадською позицією, допомагає спорту і я знаю що він шалені особисті кошти виділяє для того, щоб наші спортсмени якомога більше і частіше їздили. Він очолює громадську організацію, яка займається спортом. Але це його особиста робота, безплатна робота, за яку він не отримує жодної копійки гривень від міського бюджету. І сьогодні я не знаю взагалі, чому такі питання піднімають люди і говорять, що комусь треба чим займатися, чи ні. У кожного є свій вибір. Я дуже радий, що мої діти займаються дуже активною громадською позицією і допомагають нашій громаді розвиватися” - сказав Ю.Бова.

Тільки про яких "своїх дітей", крім сина, говорить мер? Чи ми не все про мера знаємо?...
Комментариев: 0
Добавить комментарий