Сп’янілого водія виявили патрульні у Тростянці

Так, під час патрулювання автодороги Н-12 «Суми-Полтава», у місті Тростянець, інспектори помітили автомобіль Volkswagen Transporter, керманич якого рухався без увімкненого ближнього світла фар у темну пору доби.

Зупинивши та підійшовши до водія поспілкуватися, вартові порядку відразу ж відчули різкий запах алкоголю із салону автівки. Ба більше, поруч із ним знаходилася відкоркована пляшка горілки. Та й сам 54-річний чоловік не соромився розповісти, що, навіть, за кермом розпивав горілку. Також він не мав при собі водійського посвідчення.

Водій пройшов огляд на стан сп’яніння в медичному закладі, результат якого був позитивний. Чоловіка від керування відсторонили. Патрульні склали на нього адміністративні матеріали за ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП, ч. 2 ст. 122 (порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП та ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Шановні водії! Патрульна поліція вкотре нагадує вам про несумісність алкоголю та керування! Будьте свідомими! Не наражайте на небезпеку ні себе, ні інших учасників дорожнього руху.

Комментариев: 0
Добавить комментарий