Новий рік в Становій - яскраве свято для дітей

Найменші жителі Станової побували у гостях у Новорічної ялинки. Свято для дітей влаштували у сільському будинку культури. 
В залі тепло, просторо, а на сцені Дід Мороз дарує казку. Святковий настрій, щирі посмішки, розваги… На новорічне свято зібралися не тільки діти. Глядацький зал переповнений - прийшли батьки, бабусі і дідусі, друзі. Серед гостей і сільський голова.
Підготували святкову програму працівники дитячого садочка. На сцені розіграли справжню виставу. Головна прикраса - гостя лісова - ялинка. В лісі вона зовсім не така, як тут - прикрашена яскравими іграшками, різнокольоровими вогнями.
Свято організували працівники дитячого садочка. В дійстві кожному знайшлася роль - і дорослим, і маленьким станівчанам. Завідуюча Аліна Бекетова перевтілилася у Снігуроньку, кухар Лариса Цілуйко відмінно виконала роль 

Дідуся Мороза, помічниця вихователя Олена Обрусник була у ролі Ночі, попрацювали на дійством виховательки Наталія Корецька, Катерина Міщенко та інші. Самі діти стали гномиками, лісовими звірками - зайчиками, вовками. Вийшла справжні казкова історія, в якій не дозволили ні ялинку вкрасти, ні вогні святкові загасити. Діти танцювали, розповідали новорічні вірші, співали святкових пісень.
А в глядацькому залі від щастя сяяли обличчя батьків та рідних. Не жаліли ні аплодисментів, ні усмішок. Привітав всіх присутніх сільський голова Юрій Дудник, завідуюча дитячим садочком Аліна Бекетова. І звичайно ж діти не пішли додому без подарунків.
Рік який почався з чуда, буде щедрим цілий рік. Новий рік для дітвори - найкраще свято, і в Становій зуміли подарувати дітям не тільки радість, а й зарядити їх чудовим настроєм і позитивними емоціями.
Комментариев: 0
Добавить комментарий