Відомі результати збору підписів на зустрічах із Задорожнім

У вівторок на своїй сторінці у Фейсбук  Микола Задорожній оприлюднив результати збору підписів по питанню: до кого Білківській, Криничанській і Люджанській сільським громадам приєднуватися: до Тростянця чи Боромлі?
Результати такі:


Білківська с/р: 
за Тростянець - 480 підписів,
за Боромлю - 67 підписів.

Криничанська с/р:
за Тростянець - 53 підписи,
за Боромлю - 51 підпис.

Люджанська с/р:
за Тростянець - 61 підпис,
за Боромлю - 108 підписів.

“Напевно будуть критики цих слухань, їх організації та результатів. Але критика допомогла встановити істину. Не забувайте поважати оточуючих вас людей. Я був об’єктивним і побачив реальну ситуацію та проблеми, - вказує народний депутат. - На мою думку, основні проблеми в місцевих керівниках. І вирішити їх, напевно, зможемо тільки восени. Працюємо далі…”, - написав Микола Задорожній.
Як будуть використані результати цих зустрічей і наскільки їх можна вважати законними, то нам народний депутат на це питання відповів так:
- Збір підписів для мене - це дорадчий голос людей, яким вони показали, до якої ОТГ більше схильні.  Оригінали і копії звернень та підписів найближчим часом будуть передані в Мінрегіонбуд та Сумську ОДА, як позиція місцевих жителів щодо свого майбутнього, - пояснив М.Задорожній.
Ось такими виявилися громадські зустрічі. 

Тепер слово за державними органами, які і мають прийняти остаточне рішення.
Комментариев: 0
Добавить комментарий