Двоє жителів Вишневого, які мали підозри на коронавірус - ОДУЖАЛИ!!!

За понад місяць карантину нарешті маємо і приємну новину - за даними Сумського обласного лабораторного центру, двоє мешканців Вишневого Білківської сільської ради, у яких були підозри на коронавірус, одужали від інфекційного захворювання. 
За словами голови районного штабу з ліквідації наслідків захворювання на коронавірус на Тростянеччині Олега Сипка, позитивний результа і одужання двох хворих по с. Вишневому стало результатом правильної і оперативної роботи всіх задіяних служб. 
- Тільки-но з`явилася інформація про позитивні лабораторні аналізи цих двох осіб на COVID-19, ми провели засідання штабу, відразу прийняли рішення розгорнути блок-пост на в`їзді до села, провели перевірки всіх близьких контактів з цими громадянами, а це і ті, які проживали разом з ними. І аналізи показали у всіх негативні результати. Це для нас було гарною новиною, бо були побоювання, що рідні і близькі могли бути заражені. І міг бути спалах по Білківській громаді, як це сталося по селу Козацькому Конотопського району, - розповів Олег Сипко. 

Тут є за що також подякувати медичних працівників, лабораторного центру, держспоживслужби, якими було відпрацьовано всі контакти, місця помешкання - спочатку хворих було локалізовано, а сьогодні вони вже одужали.

Втім приємні новини не виключають протилежні - за словами Олега Сипка, на сьогодні залишається три людини, у яких взяті зразки аналізів з підозрою на коронавірус. По сьогоднішній день у них показники були негативні. Але результати ще повторно перевіряються. Точні дані будуть протягом найближчого часу.
Комментариев: 0
Добавить комментарий