Боромлянські спортсмени - срібні призери обласної першості з волейболу

Нещодавно відбувся перший етап обласної культурно-спортивної спартакіади «Краща спортивна громада Сумщини-2020» серед збірних територіальних громад. Дев`ять команд виборювали першість з волейболу. Турнір пройшов у спортивному комплексі Сумського державного університету.


За правилами змагань команди були розділені на три групи. Чотири найкращі вийшли у медальний фінал - Верхньосироватська сільська рада, Степанівська ОТГ, Липоводолинська селищна рада і Боромлянська ОТГ. Ці команди вели між собою боротьбу за три комплекти медалей.  

За головний трофей і золоті медалі у фіналі зустрілися команди Боромлі та Верхньоїсироватки. Команда Боромлянської сільської ради грала у такому складі: Новгородський Микола, Михайлик Ігор, Євтєєв Віталій, Єсипенко Олександр, Задесенець Олександр, Бакотін Андрій, Бєсєдін Ігор. Наші спортсмени показали добру майстерність, зіграність, але суперник все ж був сильнішим. В запеклій боротьбі перемогу здобула команда Верхньосироватської сільської ради з результатом 2:0. Друге місце і срібні медалі виборола команда Боромлянської сільської ради. Результат дуже гарний. Нагадаємо, в минулому році в цьому ж турнірі волейболісти Боромлі були третіми, тепер бронзу розміняли на срібло. Молодці!

Підготував і очолював команду спортивний інструктор Боромлянської сільської ради Євтєєв Володимир Борисович.

Витрати на проїзд і харчування спортсменів взяла на себе Боромлянська сільська рада, а першим спортсменів привітав з успіхом сільський голова громади Василь Миколайович Романіка, який всіляко сприяє розвитку фізичної культури і спорту на території Боромлянської сільської ради.

Комментариев: 0
Добавить комментарий