Шахрай 31 грудня виманив у чоловіка понад 71 тисячу гривень

До Тростянецького відділення поліції з повідомленням про злочин звернувся 33-річний житель районного центру. Чоловік пояснив, в останній день року йому на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік, і, представившись банківським працівником, запропонував збільшити кредитний ліміт його банківського рахунку. Потім, хитрощами дізнавшись номер кредитної картки та пароль, що надійшов в смс-повідомленні, викрав з чужої банківської картки 71 800 гривень.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України та розпочала розшук злочинця.

Відділ комунікації поліції Сумської області вкотре застерігає громадян від вчинення ними необдуманих кроків при спілкуванні з незнайомими людьми. Коли у телефонній розмові з вами ваші співрозмовники торкаються теми грошей, які вам необхідно комусь передати чи переслати, перевести на інший рахунок, збільшити кредитний ліміт, тощо, знайте, ви спілкуєтеся з шахраєм. 
Тож радимо вам відразу припинити розмову та повідомити про спробу вас одурити поліцію. Завжди пам’ятайте, лише ваша уважність та обачність вбереже вас від фінансових втрат.
Комментариев: 0
Добавить комментарий