Задорожній виконав 20% даних на виборах обіцянок

Громадська організація «Слово і діло» проаналізувала, як народні депутати виконують дані виборцям обіцянки. У народного депутата по округу 162 Миколи Задорожного, за даними аналітиків з 30 даних і офіційно зареєстрованих обіцянок: виконано - 6 (20%), жодного не провалив і 24 - в процесі реалізації. 

Депутат, зокрема, виконав обіцянку домогтися процедури спрощення імпічменту президента і проголосувати за поправку у справах Майдану.

Взагалі, з шести депутатів-мажоритарників Сумської області найвідповідальнішим на сьогоднішній день є Ігор Молоток (група «За майбутнє») - він виконав 41% обіцянок.

За 20% обіцянок виконав позафракційний нардеп Андрій Деркач, який за кілька каденцій дав 45 обіцянок: виконав - 9 (20%), провалив - 16, в процесі виконання залишається 20. У поточному скликанні він, зокрема, виконав обіцянку внести в Раду постанову про створення ТСК з розслідування фактів міжнародної корупції посадових осіб.

Тетяна Рябуха, яка пройшла в Раду від «Слуги народу», дала 40 обіцянок: виконала - 7 (18%), невиконаних немає, 33 - в процесі реалізації. Її колега по фракції Ігор Васильєв, дав 36 обіцянок: виконав - 5 (14%), провалених немає, 31 - в процесі виконання. 

Поки найменше обіцянок з мажоритарників Сумської області виконав Максим Гузенко. Член фракції «Слуга народу» дав в цілому 35 зобов'язань: виконав - 4 (11%), невиконаних немає, 31 - в процесі виконання.

Комментариев: 0
Добавить комментарий