Допоможемо дев`ятирічній Даринці подолати важку хворобу

Рак ставить дитинство на паузу. Мешканка Тростянця Дар`я Шевченко тільки починає жити. Але важка хвороба не дає їй вчитися, дружити в оточенні ровесників, тішитися улюбленими заняттями вдома.

У дівчинки підозра на лімфому Ходжкіна - злоякісне захворювання лімфатичної системи. Вже місяць вона разом з мамою перебуває в Національній дитячій спеціалізованій лікарні "Охматдит". Даринці провели біопсію - зробили аналіз крові на рак, вже провели нескладну операцію - видалили два заражених лімфовузли. Але основне лікування ще попереду.
Ускладнюється процес лікування тим, що у Дар`ї знайшли симптоми деяких інших хвороб. І сьогодні, аби встановити точний діагноз, її лікують від супутніх вірусів. Після цього буде проведене додаткове обстеження і тільки тоді - повний курс лікування.
Щоб швидше повернутися до звичайного життя, Даші потрібне вчасне, якісне лікування, що вимагає великих фінансових витрат. Родина не шкодує нічого. Але цього недостатньо. Дівчинці потрібна наша з вами допомога.
Хто готовий фінансово допомогти сім'ї Шевченко - для лікування доньки Дар`ї, ви можете переказати кошти за цими реквізитами:
Мама хворої дівчинки - Шевченко Інна Олександрівна (спілкування - через Messenger).

Номер карточки ПриватБанку:
5168 7574 1587 9388.

Давайте разом станемо друзями Дар`ї і допоможемо їй швидше повернутися до звичайного життя.

Комментариев: 0
Добавить комментарий