Смертельне ДТП під Становою

Біля 17-ї вечора 28 лютого на автодорозі, що веде з Тростянця в бік с. Станова (неподалік повороту до с. Білка) зіткнулися автомобілі «Деу Нубіра» під керуванням 50-річного водія та ВАЗ-2106 під керуванням 31-річного чоловіка.

За нашою інформацією, на автомобілі «Деу Нубіра» з обласних змагань поверталися додому відомий в районі тренер Іван Павлович Литвиненко, мешканець Станової, із своїм вихованцем-спорстменом. В результаті зіткнення пасажир автомобіля ВАЗ-2106 загинув на місці події. Обидва водії та ще одного пасажира госпіталізовано в лікарню для надання медичної допомоги. У Івана Павловича багато переломів, включаючи тазостегновий. Його друзі звернулися до всіх небайдужих про збір благодійних коштів на лікування.

"На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції, встановлюються причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", - повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.
Комментариев: 0
Добавить комментарий