«Жирна» крапка ФК "Тростянець" свого невдалого сезону

Футбольний клуб «Тростянець» минулої суботи провів останній для себе матч в аматорському чемпіонаті України. Невдало провівши груповий етап, зайнявши там лише шосте місце, тростянчани так і не пробились до плей-оф.

Свою останню гру "Тростянець" проводив вдома. На своєму полі з рахунком 5:0 обіграв "Зірку" з Кропивницького. Голи у ворота гостей у матчі забили Семен Даценко, Віталій Івахненко, Максим Мигаль, Владислав Сосєдко та Паоло Генрі.

З самого початку першому тайму тростянчани вирішили не відкладали вирішення долі цього матчу. Вже на четвертій хвилині центральний захисник Семен Даценко після кутового головою забиває перший гол. Через п`ять хвили розписався у воротах гостей центральний нападник Віталій Івахненко. Були моменти у першому таймі у обох команд, щоб змінити рахунок. Але в одних випадках відмінно грали воротарі, а одного разу кропиивничан врятувала поперечина.

У другому таймі своїм першим дотиком до мяча Максим Мигаль з гострого кута забиває у «девятку» третій гол. Після цього інтрига в матчі зникла. І єдиним питанням було - скільки ж тростянчани забють до кінця гри?

Втім, на фоні цієї перемоги говорити про потужну гру навряд чи варто. По-перше, «Зірка» далеко не фаворит, точніше – аутсайдер, чемпіонат завершила на останньому місці. А по-друге, на виїзді тростянчани обігрували цю команду ще яскравіше - 8:0.

Не в приклад тростянчан, дві інших команди Сумщини, які теж грають в чемпіонаті серед аматорів, зуміли вийти у плей-офф. ФК "Суми", двічі поступаючись в рахунку "Кривбасу-2" в останній грі на його полі, зумів перемогти криворіжців з рахунком 4:2. Таким чином "Суми" у групі, де грав і «Тростянець», завершили груповий етап на третьому місці. "Вікторія" з Миколаївки у Чернігові перемогла футбольний клуб «Кудрівка» і завершили сезон   на першому місці у групі «2». Таким чином "Вікторія" та "Суми" продовжать боротьбу за медалі.

А «Тростянець» за два сезони перебування в чемпіонаті України серед аматорів, так і не здобув нічого серйозного. Минулого року наш клуб завершив груповий етап чемпіонату на четвертому місці, цьогоріч - на шостому. Це означає, що ФК «Тростянець» вибував з боротьби за медалі ще задовго до завершення турніру.

Комментариев: 0
Добавить комментарий