"Тростянець" вириває нічию під завісу матчу

У неділю у другій лізі ПФЛ відбувся черговий третій тур. На стадіоні "Електрометалург" у Нікополі футбольний клуб "Нікополь" приймав футбольний клуб "Тростянець". 
Як ми повідомляли раніше, гра була рівною з можливостями забивати для обох команд і перемогли в ній господарі. Але як виявилося, гості на самому кінці гри все ж зуміли зрівняти рахунок, що було відображено у протоколі гри із запізненням. Тому виправляємо попередню інформацію про поразку тростянчан.
Хронологія поєдинку була такою: господарі відкрили рахунок на 38 хвилині гри – відзначився Богдан Гора. За три хвилини Євген Продонов зрівняв рахунок. Під кінець гри господарі знову виходять вперед - відзначається Микола Рогулін. Але як виявилося, це був не останній гол - тростянчанин Віталій Полянський на 88-ій хвилині відповів результативним ударом.

Після трьох турів ФК "Тростянець" з однією перемогою і двома нічиїми перебуває на п`ятому місці. Наступну гру проведе вдома 14 серпня, нашим суперником буде команда "Балкани" Одеської області.
Комментариев: 0
Добавить комментарий