Екс-директор Боромлянського ТДВ "Маяк" Василь Мельник виграв суд у свого колишнього товариства

В Господарському суді Сумської області завершився розгляд справи про визнання недійсними рішення березневих цього року зборів акціонерів Боромлянського ТДВ "Маяк", на яких було обрано нового директора товариства "Маяк" та відбулися зміни у його правлінні. В.І.Мельник виграв цей суд, що вказує на нелегітимність обрання нового керівництва. 

Екс-директор ТДВ "Маяк" Василь Мельник ще на момент проведення останніх звітно-виборних зборів акціонерів заявляв про багато порушень під час виборів нового голови правління. Відповідачами в цій справі були - нинішня дирекція ТДВ "Маяк" та Тростянецька міська рада. Останньої стосується суто формальна роль - після проведення зборів у структурному підрозділі міськради - Центрі надання адміністративних послуг, відбувалася реєстрація змін, що відбулися після зборів акціонерів в ТДВ "Маяк". Тепер всю ту реєстрацію доведеться скасовувати.  

Рішення Господарського суду вказує на те, що березневі цього року збори акціонерів визнані такими, що відбулися з порушеннями. Відтак, треба проводити повторні збори. Хоча у відповідачів ще є час на подання апеляції. І скоріш за все вони нею скористаються. В усякому разі у Фейсбуці на сторінці Тдв "Маяк" вже написали: "Позов Мельника В. у справі №920/533/21 - задоволено. ТДВ "Маяк" готує апеляцію".

Комментариев: 0
Добавить комментарий