22.02.2022 – дзеркальна дата на календарі об`єднала в шлюбі 260 пар молодят

Другий день тижня, двадцять другий день календаря місячних фаз, другий місяць 2022 року - паліндромна дата 22.02.2022, яку очікують не лише астрологи, а й молодята. У фахівців відділів державної реєстрації актів цивільного стану Сумської області в цей день було багато роботи.


    - Весільний бум наприкінці лютого є цілком очікуваною подією. По нашій Сумській області таку кількість двійок хочуть бачити у своєму свідоцтві про шлюб щонайменше 260 пар молодят, - говорить начальниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірина Свистун. 
Гаряче, образно кажучи, сьогодні і у фахівців Тростянецького відділу державної реєстрації актів цивільного стану Сумської області - в цей день п`ять пар виявили бажання поєднати долі. Причому, розписувалися не тільки місцеві пари. Наприклад, вступила до шлюбу пара з Конотопського району, до речі, скористалася програмою "Шлюб за добу", завдяки якій чоловіком та дружиною можна стати протягом 24 годин. Ще одна пара приїхала в Тростянець з обласного центру. Ще дві пари тростянецькі, пята - місцева пара наполовину - наречений Валерій Яковлев з с.Золотарівка, а його обраниця Надія Хілько - з Сум.
   - Лютий переконує, що українським молодятам до вподоби одружуватись саме у дзеркальні сакральні дати. Красиво складені цифри ще міцніше поєднують закоханих, - говорить виконуюча обов`язки начальниці Тростянецького відділу Державної реєстрації актів цивільного стану Наталія Задесенець. - Взагалі, наша структура готова працювати оперативно задовольняючи попити людей, у нас створені всі необхідні умови для швидкого та зручного доступу до послуг.  Через вебпортал громадяни у будь-який зручний час можуть записатися на прийом до фахівців, подати заяву на одруження, обрати день весілля та здійснити інші дії у даній сфері.

То ж, свої очікування паліндромна дата - 22.02.2022 – виправдала. Астрологи кажуть, що успіх у дзеркальну дату усміхнеться всім, хто не боїться нестандартних рішень, сподівається на краще і вміє сприймати все з оптимізмом.

Комментариев: 0
Добавить комментарий