Обвинувачений у державній зраді мешканець Боромлі постане перед судом

На Сумщині СБУ викрила чергового зрадника: зловмисник супроводжував ворожі колони військової техніки Служба безпеки України в Охтирському районі викрила місцевого підприємця, який під час російського вторгнення та тимчасової окупації надавав ворогам військово-оперативну інформацію та супроводжував колони ворожої техніки.

За даними досудового слідства,  під час окупації території Боромлянської  ОТГ Охтирського району житель Боромлі виявив бажання співпрацювати з ворогом та надавати йому сприяння.
Співробітники спецслужби задокументували, що за допомогою спеціально отриманої від окупантів радіостанції та власного мобільного телефону зловмисник систематично надавав ворогу дані про місця перебування представників Збройних Сил України та інших військових формувань, безпечні шляхи пересування, а також особисто супроводжував колони окупантів власним автомобілем.
Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.
Спецоперацію з викриття провели співробітники Управління СБ України в Сумській області спільно зі слідчими Нацполіції Сумщини за процесуального керівництва Охтирської окружної прокуратури.
Комментариев: 0
Добавить комментарий