Смачну передачу воїнам-землякам зібрала Тростянецька організація інвалідів

Чергову гуманітарну передачу підготувала Тростянецька Сумської області організація інвалідів для захисників України - 45 хлібин, 18 відер квашених пелюсток капусти, 2 ящики консервів, 2 ящики сухих сніданків. Все це вже відправлено воїнам-землякам 58-ї окремої мотопіхотної бригади.

Подібні  подарунки українським воїнам Тростянецька організація інвалідів відправляє регулярно. Знаючи цю ініціативу, часто інвалідам пропонують допомогу місцеві підприємці та волонтери. Цього разу до формування гуманітарного вантажу долучилася громадська активістка, депутат міськради Інна  Борисенко та підприємець-волонтер Мирослав Шило. 
Під час формування передачі виникла проблема - в чому передати квашені "пелюстки". Інна Борисенко виручила - привезла 18 пластикових відерець, а ще - оцет та 45 буханок хліба. Мирослав Шило доповнив передачу на фронт наборами сухих сніданків та консервів.

   
Вантаж вийшов чималенький. Його відразу ж І.Борисенко передала одному з бійців 58-ї бригади, який саме в цей час перебував у короткочасній відпустці в Тростянці. У понеділок вантаж був у військовому підрозділі, де служить ще біля двох десятків тростянчан 

- Хочу подякувати членам організації інвалідів за їхні добрі справи. Сама співпрацювала, співпрацюю і буду далі співпрацювати з волонтерами, які допомагають ЗСУ, - сказала Інна Борисенко.

Комментариев: 0
Добавить комментарий