Політична сила Дмитра Разумкова "наводить мости" з командою мера Тростянця Бовою

Екс-голова парламенту України, позафракційний народний депутат Дмитро Разумков з ще трьома представниками очолюваного ним міжфракційного об`єднання "Розумна політика" днями відвідали Тростянець Сумської області. 


Побували в міській лікарні, в стінах якої відбулася зустріч з Наталією Ковальовою, яка є секретарем міськради і на той час представляла керівництво місцевої влади. Мер в цей час перебував у черговому закордонному відрядженні, Разом із Дмитром Разумковим також бути народні депутати Оксана Дмитрієва, Ольга Саладуха та Михайло Новіков.


В ході всієї зустрічі відчувалося, що гості приїхали не просто, щоб передати гуманітарну допомогу медзакладу, а й для зав`язування стосунків на майбутнє, очевидно що й під наступні вибори. Представники місцевої влади та лікарні дякували за увагу екс-спікеру і його колегам по об`єднанню «Розумна політика». Кожному гостю вручили іменні Подяки від міської ради. Народні депутати у свою чергу уважно вислухали представників міськради і медзакладу, зробили багато нотаток у своїх записниках, пообіцяли приїжджати не раз і виконати всі їхні прохання. І одна, і інша сторони не жаліли похвал стосовно мера Тростянця Бови.


-      Ми вражені від побаченого у Тростянецькій лікарні. Знаючи історію вашого міста, через що вам довелося пройти, як лікарню розстрілювали, як персонал працював без світла, води й тепла, ми очікували побачити майже руїни. А зараз ми бачимо що багато вже відновлено, що лікарня приймає пацієнтів, що у пологовому відділенні народжуються немовлята. Ми повинні дати належну шану персоналу лікарні, її керівництву, місцевій владі, які зробили все, щоб лікарня працювала, надавалися медичні послуги. Ми привезли для лікарні медичне обладнання та медикаменти від наших партнерів, і надалі будемо допомагати вашій лікарні, - прокоментував Дмитро Разумков.


Крім Тростянця представники міжфракційного об`єднання "Розумна політика" на Сумщині також віддали  Суми та Охтирку. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий