Банківський ажіотаж: у Тростянці клієнти в довгих чергах стоять за виплатами міжнародних організацій

Попередній і нинішній тижні для сотень жителів Тростянця Сумської області стали періодом вистоювання в чергах до банківських установ. Виявляється, значна частина клієнтів, що звертаються до банківських відділень - це пенсіонери, що подали заявки в “ЄДопомога” на виплати міжнародних організацій після деокупації регіону. 

- Складність роботи полягає у постійному відключенні електропостачання (кожні 2 години воно вимикається), але навіть тоді ми намагаємося обслуговувати клієнтів, використовуючи мобільний інтернет, - коментує Наталія Макаренко, PR-менеджер ПриватБанку ГО. - Хочемо звернути увагу клієнтів, що для отримання виплат міжнародних організацій не обов`язково йти в банківське відділення. Виплати можна отримати самостійно у Приват24, знаходячись вдома. 
Подати заявку на отримання допомоги від міжнародних організацій можна дистанційно, без відвідування відділень банку. 
Як це зробити? Перейти на платформу «єДопомога» та натиснути кнопку «Заповнити заявку на допомогу». Вибрати зі списку соціальний статус, заповнити персональні дані та зазначити міжнародний номер банківського рахунку IBAN.     
Отримати (IBAN) реквізити картки можна через веб версію Приват24 (з комп'ютера)— https://www.youtube.com/watch?v=gJ2HEtXTi-o

- Що робити, якщо людина не має картки?
- Виплата допомоги від міжнародних організацій здійснюється на будь-яку картку ПриватБанку, зокрема на Digital картку, яку можна відкрити за лічені хвилини через Приват24. Відкриття картки, зарахування грошової допомоги та зняття готівки з Картки для виплат – без комісії.

- Як буде зараховано допомогу?
- Якщо реквізити IBAN-рахунку картки зазначено правильно, переказ буде автоматично зараховано на картку.    
Якщо надійде SMS-повідомлення з контрольним номером переказу Western Union, MoneyGram або PrivatMoney, то кошти можна отримати через Приват24, банкомат, відділення банку або звернувшись до клієнтської підтримки за телефоном 3700 або в чаті «Допомога Онлайн».    Ми розробили детальну відеоінструкцію  як подати заявку на сайті єДопомога для отримання виплат від міжнародних організацій  - https://www.youtube.com/watch?v=39_ZITyaNvU

- Хто може отримати допомогу від міжнародних організацій?
- Особи, які проживають/перебувають на тимчасово окупованих або деокупованих територіях. Це      внутрішньо переміщені особи, які перебувають у Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб; особи, які проживають/перебувають у зоні активних бойових дій на території України; найнезахищеніші верстви населення, які мають такі соціальні статуси: особа з інвалідністю, пенсіонер, одинока мати або батько, багатодітна сім’я, одержувач допомоги малозабезпеченим сім’ям, зокрема з-поміж внутрішньо переміщених осіб     
- Чи вистачить коштів аби задовольнити такі виплати?
- Кошти для допомоги від міжнародних організацій виплачуються на зазначені карткові рахунки українців які подали заявку на виплату щойно надходять до Банку, так само як і соціальні виплати (пенсії, стипендії і т.п.). 
ПриватБанк робить все можливе аби забезпечити безперебійну роботи усіх своїх каналів та сервісів для обслуговування клієнтів на деокупованих територіях. Попри постійні ракетні обстріли наші працівники зробили все можливе, аби мешканці Сумщини мали доступ до усіх необхідних послуг: зняття готівки, отримання зарплати, пенсії, виплати кредиту тощо.  
Комментариев: 0
Добавить комментарий