Патріотичний вчинок семикласника з Тростянця до сліз розчулив волонтерок

З наближенням зимових холодів у Тростянці Сумської області активізувалась робота волонтерів, які пішли в люди для збору теплих речей і грошей для їх придбання для воїнів Збройних Сил України. 

Одним з підрозділів, для кого було розгорнуто зимовий збір, це 93-я бригада "Холодний Яр", яка в березні цього року звільняла Тростянеччину від російських окупантів. Майже ніхто не відмовлявся допомогти захисникам. Всім небайдужим подяка, когось окремо називати - довго перелічувати.

Але один випадок до сліз вразив жінок-волонтерок, які збирали допомогу на вулиці Ірини Ярмош. Переходячи з двору у двір жінки дійшли до домогосподарства молодої родини Вадима і Альони Борисенків. Двері відчинив тринадцятирічний Максим. Жінки сказали, що збирають гроші на допомогу для ЗСУ. Хлопець пояснив, що батьки пішли у справах і він один вдома. Але коли жінки повернулися на вихід, щоб піти далі, хлопчина їх зупинив:

- Батьки дають мені деякі гроші на кишенькові потреби, я їх економив і хочу, щоб і мої двісті гривень пішли на допомогу нашій армії, візьміть і мої гроші на потреби наших захисників, - попросив він.

Слова семикласника до сліз розчулили жінок. 

Коли розголос про вчинок підлітка розійшовся інтернетом, люди не тільки не шкодували слів на похвали хлопчини, а й висловлювали вдячність батькам, які виховали прекрасну дитину.

А на зібрані гроші на вулиці Ірини Ярмош були куплені три теплих бушлати, які згодом були відправлені на передову разом з іншими теплими речами від тростянчан.
Комментариев: 0
Добавить комментарий