Журналіст з Тростянця відзначений грантом ЮНЕСКО

Організа́ція Об'є́днаних На́цій з пита́нь осві́ти, нау́ки і культу́ри – ЮНЕСКО, за висновками міжнародного журі відзначила фінансовими грантами 160 українських журналістів. Серед них і Павла Зленка (на фото справа) -– працівника газети "НТ Тиждень" м.Тростянець Сумської області. 

Відбір проходив в рамках спільного проєкту НСЖУ, ЮНЕСКО та Міжнародної федерації журналістів. Члени журі ретельно проаналізували творчі доробки претендентів, перевіряли достовірність та актуальність наведеної в аплікаційних формах інформації, зважали на надані рекомендації, а також на відсутність зауважень щодо порушень професійних та етичних стандартів. 

Як повідомила Національна спілка журналістів України, відбір фіналістів проходив з 465 претендентів, які на собі відчули руйнівну силу війни, яку розвязала росія проти України. Але при цьому кожен із цих журналістів у важкі часи російської військової агресії залишився у професії — і в Україні.

  • Колосальна робота дозволила вибрати справді гідних колег. Приємно бачити Вас у їх числі. Безперечно, це вагоме визнання Ваших професійних здобутків на міжнародному рівні, - написав у вітальному листі голова НСЖУ Сергій Томіленко.

Всі відзначені журналісти отримають солідні грошові винагороди.
Комментариев: 0
Добавить комментарий