Генерал Нестеренко: "Ми зустрічаємо цей Новий рік з єдиною метою – Перемогою вільного народу, вільної країни"

За цей рік незламності ми змінили історію, змінили світ, змінилися самі: ми об’єдналися, заради спільної мети - захисту своєї землі та кордонів. Збройні Сили України, військові формування та підрозділи роблять усе для того, щоб здійснити найзаповітніше бажання кожного українця та всього цивілізованого світу. Ми зустрічаємо цей Новий рік у різних умовах: окопах та бліндажах, танках та БМП, на передовій та в тилу, у різних обставинах і країнах, але з єдиною метою – Перемогою вільного народу, вільної країни.

І ми її обов'язково здобудемо! Український прапор буде майорітиме всюди: на Півночі та Півдні, Сході та Заході, ми всі зустрінемося великою українською родиною на святковому Параді, а після святкування продовжимо розбудовувати вільну, незалежну державу!
Усі ми знаємо, скільки титанічних зусиль стоїть за можливістю в цьому році готуватися до свят вдома, тому прошу: не додавайте хвилювань вашим рідним – обов’язково реагуйте на сигнали тривог! 

Я щоденно перевіряю підпорядковані ОТУ «Суми» військові структури та підрозділи і впевнений: ми готові до будь-якого розвитку подій та виконання завдань за призначенням. Ситуація на кордоні стабільна та контрольована.  
Дякую тим, хто бореться за Україну та вірить в ЗСУ! Ніщо й ніхто не зможе подолати нас!

Світло переможе темряву! Добро переможе зло! Життя переможе смерть!
Переможе Україна! Слава Україні!

Командир оперативно-тактичного угруповання “Суми”, 
генерал-майор Олександр Нестеренко.
Комментариев: 0
Добавить комментарий