Місцеві благодійники і заокеанські донори передали солодощі дітлахам з малозабезпечених сімей Охтирщини

   
   Ось і наcтала очікувана всіма дітьми пора Різдвяно-новорічних свят. Навколо витає атмосфера казки, приємних несподіванок, запаху ялинки і смаку солодощів. За сприяння місцевих благодійників та заокеанських спонсорів нещодавно отримали подарунки дітки з малозабезпечених сімей Охтирського району Сумської області.
   

   Подарунки до новорічних свят надійшли за підтримки донора - американського фонду REVIVAL FOUNDATION, Аксенії Крупенко, за сприяння відомого земляка, генерал-полковника спецслужб Владислава Бухарєва, директора БОБФ "Фонд союзників світу" Ігоря Потіхи та заступника директора Костянтин Семенов. Солодощі і подарунки передали службі у справах дітей Охтирської районної державної адміністрації. Її спеціалісти відвідали сім"ї соціальних категорій Охтирського району, привітати дітей з прийдешніми Різдвяно-новорічними святами. 
   

   В атмосфері  радості і тепла для дітей відбулася ця зустріч. Родини отримали продуктові набори, надані цими фондами.
   "Нехай різдвяні свята принесуть  здійснення мрій, мир, спокій та злагоду. Нехай 2023  рік прийде до кожної оселі добрим і радісним та наповнить серця вірою у кращий завтрашній день. Ви - майбутнє нашої країни. Тож пам'ятайте свою історію, збирайтесь за святковим столом, колядуйте та щедруйте",- зазначили у вітальному слові гості.
Комментариев: 0
Добавить комментарий