Тростянчани привітали захисників з Різдвом домашніми смаколиками

Жителі Тростянця Сумської області продовжують допомагати Збройним Силам України цілими вулицями. Одні збирають гроші на спорядження, інші – купляють і передають теплий одяг, речі особистої гігієни, елементи амуніції. Не оминають жителі нагоди привітати військових і з святами. 

Так на Різдво жителі провулку Шевченка майже на 4,6 тисячі гривень закупили військовим шкарпеток, а з вулиці Ірини Ярмош, вже традиційно, відвезли на блокпости Національної гвардії та місцевої тероборони смачних пирогів та іншої продукції домашнього виробництва.    

На провулку Шевченка немає вуличкома. Однак є активні жителі, які організовують весь провулок творити добрі справи. Серед них - Геннадій Китайгора, Ірина Кожушко, Ольга Кравченко. Не вперше вони організовують людей на збирання коштів для ЗСУ. Тільки раніше передавали їх через різні фонди. А зараз вирішили спрямувати допомогу безпосередньо у ті військові частини, з якими контактують наші волонтери.  Цього разу закупили шкарпеток, печива та цукерок і передали для бійців-земляків 92-ї бригади. 

Також, цими днями для військових цього підрозділу відправили буржуйку, окопні свічки, газові балони, маскувальні сітки, ліки та інше. Про все це розповіла на своїй сторінці в Фейсбуці відома в Тростянці волонтерка Ольга Отрохова, яка дякує кожному, хто долучається до допомоги ЗСУ.  


А ось жителі вулиці Ірини Ярмош, які зовсім недавно передали 5,5 тисячі гривень на бронежилет для земляка, напередодні Різдва вирішили порадувати бійців місцевих блокпостів - Національної гвардії та тероборони, виробами домашньої кухні. Четверо жителів цієї вулиці – Ганна, Лідія, Зінаїда та Галина - напекли більше двохсот пирогів. До цього дві сестри Юлія і Тетяна додали три ящики печива… Майже з кожного двору понаносили у кого що було в запасі - яблука, варення, помідори, огірки, гриби, мед, молоко, різні соки... Треба додати, що першим запропонував здійснити цей Різдвяний візит по блокпостам житель вулиці Механізаторів Микола Курочкін, який за тиждень до Різдва вітав бійців блокпостів з Новим роком.  Ледь вистачило місця у багажнику та на місцях задніх сидінь, щоб вмістити весь зібраний крам. 

 

Представники вулиці все це розвезли по блокпостам, де привітали з Різдвом військових. У свою чергу захисники просили передати подяку в кожен двір - всім жителям вулиці Ірини Ярмош.

 

Комментариев: 0
Добавить комментарий