Депутата-керівника «Тростянецькомунсервіс» затримали п`яним за кермом. Попереду суд


У начальника комунального підприємства “Тростянецькомунсервіс”, депутата Тростянецької міської ради від партії "Сила людей" Андрія Самодая – проблеми із законом.  Поліцейським патрулем він був затриманий за рулем автомобіля з ознаками алкогольного сп`яніння


До речі, це не єдине порушення, через яке поліція затримала А.Самодая – першопричиною стало порушення ним комендантської години. Поліцейські зупинили депутата, який перебував за кермом автомобіля, для перевірки документів і з`ясування обставин перебування ним у заборонений час (біля півночі) у громадському місці (в центрі біля пожчастини). Перевіряючи документи  у правоохоронців виникли підозри, що чоловік має ознаки алкогольного сп`яніння­. На місці депутат відмовився пройти тест на вміст алкоголю у крові за допомогою «Драгера». Тому був доставлений у лікарню. Там, як розповіла прес-секретар Охтирського відділу поліції, результат дослідження підтвердив вміст алкоголю в крові – в межах 1 проміле. Зауважимо, що допустимий вміст алкоголю в крові людини, яка керує транспортним засобом - 0,2 проміле. 

Справа про адміністративне правопорушення депутата міськради, керівника комунального підприємства Тростянецької міської ради Андрія Самодая вже передана до суду. Суть позову - керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Розглядатиметься справа 24 січня суддею О.О.Огієнком.
Комментариев: 0
Добавить комментарий