Екс-тероборонівець з Тростянця підозрюється у браконьєрстві

Нещодавно один з членів Тростянецького Сумської області добровольчого формування територіальної оборони був затриманий в лісі працівниками місцевого лісництва біля автомобіля за підозрою у браконьєрстві - в рожкі його автомата Калашникова не вистачало вісім патронів. 

Браконьєр пред`явив посвідчення бійця Тростянецького добровольчого формування територіальної оборони. У нього вилучили зброю, йому вручили підозру. Кажуть, що відразу ж після цієї пригоди, в ДФТГ "Тростянець-1" (командир міський голова Ю.Бова) відразу ж "відхрестилися" від свого бійця, мовляв, він ще до полювання з добровільного формування тероборони вийшов. Тільки тоді виникає ряд інших питань: чому у звільненого тероборонівця залишився в руках автомат Калашникова? І як тоді у підпорядкованому Бові формуванні здійснюється облік вогнепальної зброї? І можливо, ще у когось із вже звільнених бійців на руках є зброя?
Між іншим, куля з автомата Калашникова може пролетіти понад три кілометри. Тому полювання на звіра в лісі цілком може перетворитися у полювання на людей, якщо ті перебувають поблизу десь в полі, біля лісу чи навіть на подвір`ї, якщо проживають біля лісу.
Відомості про дану пригоду внесені до Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Попередньо кваліфікували за статтею 263 Кримінального кодексу України, яка передбачає серйозну відповідальність - позбавлення волі від 3 до 7 років. 

До речі, це не єдине "ЧП", яким "прославилися" екс- чи нині діючі бійці з підрозділу Тростянецької тероборони під керівництвом мера. Влітку, у п`яному угарі, тероборонівці вночі перевернулися на автомобілі, пошкодивши людям паркани і гаражі. Іншого разу з автоматом на чужий блокпост заблукали. Тепер - один з екс-бійців влаштував у лісі полювання. 
Комментариев: 0
Добавить комментарий