Бійці 93-ї бригади "Холодний яр" передали Тростянецькій громаді розписаний національний прапор

На недавній сесії Тростянецької міської ради Сумської області підприємець-волонтер Сергій Ревошкін передав Тростянецькій громаді розписаний бійцями 93-ї бригади "Холодний яр" національний прапор України. Так воїни віддячили жителям громади, яку звільняли з окупації, за допомогу, яку люди регулярно передають їм сьогодні.
Сергій Ревошкін у холодноярівців – своя людина. Часто підприємець-волонтер приїздить до військових з різною допомогою від тростянчан. Того разу привіз хлопцям багато продовольства, запчастини до зламаної автомашини та кілька маскувальних сіток. 
Однак ця поїздка виявилась особливою за інші. По-перше, волонтер вирішив приїхати до військових на Новий рік - 31 грудня. По-друге, разом з ним привітати бійців поїхала і його дружиною. І по-третє, діставшись до місця дислокації підрозділу, родина волонтерів потрапила в епіцентр бою. 
- Готуючись до цієї поїздки, багато моїх знайомих та сусідів попросили передати захисникам новорічні гостинці і від них. Понаносили багато чого - продукти, одяг, предмети гігієни. Приїхали ми якраз під новий рік. Але замість свята стали свідками важкого бою - якраз позицію українських захисників атакували ворожі дрони. Ми з дружиною багато чого страшного пережили під час окупації Тростянця, але те, що ми відчули на собі тут, не просто нагадало нам про те кромешне пекло, ми опинились на війні. Навколо стрілянина, вибухи снарядів, дрижала земля. Всі п`ять ворожих дронів були збиті. Коли все скінчилося, найбільш складним було заспокоїти дружину, - розповідає Сергій.
Додому Ревошкіни повернулися 1 січня з кількома національними прапорами, усіяними не тільки автографами бійців, побажаннями найскорішої допомоги, а й пропитані порохом того бою, в епіцентр якого вони потрапили, атмосферою непереможності нашої армії. 
Один прапор волонтер подарував школі №5. А інший на сесії міськради передав в руки міському голові Ю.Бові, як вдячність від бійців всій тростянецькій громаді.
Комментариев: 0
Добавить комментарий