У Тростянецькій лікарні після ракетного удару відновилися ремонтні роботи

   Тростянецька міська лікарня Сумської області є одним із критично важливих об’єктів цивільної інфраструктури для місцевої громади. В рамках урядового проекту три її об`єкти, пошкоджені ще в період окупації у 2022 році,  відновлюються з минулого року. 


   Однак нещодавно кілька будівель лікарні знову постраждали від ворожого ракетного удару. Ударною хвилею було пошкоджено вікна та двері, а також вибите внутрішнє опорядження стін. Експерти оцінили технічний стан пошкоджених будівель та надали рекомендації щодо відновлення експлуатаційної придатності. 

   На сьогодні, за інформацією Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Сумській області, ремонтні роботи на пошкоджених об`єктах поновилися. Зокрема, в поліклініці проводиться заміна металопластикових конструкцій вікон та дверей, облицювання стін та підлоги плиткою. Триває монтаж всіх мереж комунікацій. 

   Будівельники також продовжують роботи з демонтажу пошкодженого утеплювача та улаштування нової системи теплоїзоляції фасадів стаціонарного корпусу.

Комментариев: 0
Добавить комментарий